Estrena de «Más que pianistas»

Ivan Vilata i Balaguer
  
El meu germà Omar acaba d’obrir #^Más que pianistas, el seu nou blog on tracta d’acompanyar i inspirar amb notes i vídeos a tot aquell qui vulga esdevenir un pianista d’acció començant de zero i amb iŀlusió. Molta sort amb el nou projecte!:)
Algunes eines per a la privadesa

Ivan Vilata i Balaguer
  
Un llistat d’eines destacables per a la #privadesa de part d’#eQualit.ie. I de regal, una guia d’higiene digital per a protegir la #privadesa en el dia a dia.
El Tribunal de Justícia Europeu despatxa la retenció massiva de comunicacions

Ivan Vilata i Balaguer
  
Bones notícies per a la #privadesa a la #Unió Europea.  Ahir el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va publicar una nota de premsa que resumeix els resultats d’una decisió, i on declara que «la llei de la UE exclou les lleis nacionals que prescriuen la retenció de dades general i indiscriminada», i la limita a només casos molt greus i particulars, en cas d’absoluta necessitat, només sobre persones implicades directament, amb una durada acotada i amb un accés molt limitat.  Es llig en 5 minuts.

Tractant‐se el cas original d’una operadora, estic segur que açò pot donar justificació a que operadores com la Fundació de #guifi.net deixen de recollir i retenir dades per imperatiu legal, citant aquesta decisió en cas de problemes (compte, no sóc advocat).

Com a nota personal, aquesta sentència sobre retenció de dades i la recent sobre les clàusules sòl de les hipoteques em recorden que el que cal és més Unió Europea i no menys per a lliutar contra la descomposició social.

(Via Vikings.)
Anàlisi dels atacs a Black Lives Matter

Ivan Vilata i Balaguer
  
#eQualit.ie publica una anàlisi dels atacs al lloc de Black Lives Matter durant els últims mesos. Malgrat no ser un expert en el tema de la #seguretat web, he de reconèixer que està molt ben escrit i que la informació que proporciona és molt interessant (i també un poc esfereïdora). M’hi vaig enganxar!
Per què he abandonat Signal

Ivan Vilata i Balaguer
  
L’aricle Wrong Signal d’IT-Kollektiv resumeix bastant bé per què he deixat d’emprar Signal com a sistema de #missatgeria instantània (en favor de #XMPP o #Matrix —amb Riot—, per si vos interessa).  M’agrada com considera Signal una implementació de referència d’Axolotl… concretament una que no fa molt per la privadesa i l’autonomia respecte a allò que no és estrictament el contingut dels missatges. :P

(Via vdo a la llista de Críptica.)
L’Univers al palmell de la mà

Ivan Vilata i Balaguer
  
Un altre gall cantaria a les escoles si la primera classe de Ciències Naturals/Física/Coneixement del Medi/el-que-siga fóra com aquesta de #CienciaEs: El Universo en la palma de la mano

 Sistemes de governança basats en el Blockchain

Inicia: Divendres Novembre 25, 2016 @ 6:15 PM
Acaba: Divendres Novembre 25, 2016 @ 9:15 PM
Ivan Vilata i Balaguer
  últim editat: Mon, 21 Nov 2016 07:51:55 +0000  
La tecnologia Blockchain permet nous models d’organització i finançament de projectes. Amb el blockchain pot ser que siguem testimonis de canvis fonamentals en com es construeixen i executen les empreses del futur.

http://bitcoinbarcelona.cat/ca/2016/11/09/blockchain-backed-governance-systems-daos-et-al/
Localització: Fab Lab Barcelona, carrer de Pujades, 102
Elkon Fad
 
Hola! Jo no hi aniré, però fes un cop d'ull a això :)
#^https://decidim.barcelona/processes/metadecidim
Ivan Vilata i Balaguer
  
Gràcies per l’enllaç!
Ací Hubzilla, cridant GNU social

Ivan Vilata i Balaguer
  
Provant els enviaments creuats des de #Hubzilla cap a #GNUsocial ! :)
Ivan Vilata i Balaguer
  
L’extensió que jo empre és statusnet, la teua també? Algun enllaç sobre la configuració que comentes?;)
Elkon Fad
  
Ho trec d'uns apunts que vaig fer:

Per connectar amb GNUSocial
#^https://blablanet.it/display/e299f2e8a0349e1806396ae7fcd4039d16201efedc78e8a70046b9fb23078376@blablanet.it?f=&jsdisabled=0

3 things:
you need  "pubsubhubbub" "gnusoc" in the hub and enabled the protocol also in your channel
do not confuse with the crossposting plugin , 2 different things.
gnusocial crossposting > "status" plugin
gnusocial protocol > "gnusoc" plugin
Ivan Vilata i Balaguer
  
Guau, sí que sembla experimental!:D
Ivan Vilata i Balaguer
  
Ivan Vilata i Balaguer updated their profile photo

Imatge/foto